Könyvelés Csehországban

Teljes körű könyvelést kínálunk csehországi cége számára. Szolgáltatásunk részeként átvesszük az összes szükséges könyvelési feladat elvégzését, az időigényes és bonyolult dokumentációt,  a határidők betartásának nyomasztó felelősségét.

Szakértő könyvelőink a helyi szabályok átfogó ismeretével készen állnak, hogy bármilyen üzleti tevékenységgel kapcsolatban asszisztenciát nyújtsanak.

 

Miért válassza könyvelési szolgáltatásukat?

A cégalapítás mellett igény esetén minden további és kapcsolódó szolgáltatást biztosítunk, úgymint:

  • átfogó könyvvitelt 
  • bérszámfejtést
  • adótanácsadást
  • áfa bevallást
  • szükséges adminisztrációt

Magyar nyelven tökéletesen beszélő csehországi kollégáink minden adózással és számvitellel kapcsolatos kérdésben állnak rendelkezésre. Vállalati tanácsadás és konzultáció során az Ön cégére és tevékenységére szabott, egyedi megoldásokat kínálunk.

 

Profi könyvelő csapat

Alapvetően a cseh számviteli szabályokat a nemzeti számviteli standardok alapján a cseh pénzügyminisztérium határozza meg, melyek ismerete szakértelmet és mindennapi gyakorlatot kíván meg. 

A cseh számviteli rendszer ugyan nagyrészt összhangban áll más európai országok rendszereivel, kisebb-nagyobb különbségekkel, például a pénzügyi lízing vagy a tárgyi eszközök értékcsökkenése tekintetében azonban nem árt képben lenni.

 

Tapasztalat és szakértelem

Mivel a számvitelt és könyvelési tevékenységet szigorú szabályok alakítják, hasonlóan komoly riportálási és bejelentési szabályok vannak érvényben, melyek nem ismerete vagy elmulasztása súlyos büntetéseket és bonyodalmakat vonhat maga után.

A vállalatoknak mérleget, valamint eredménykimutatást kell vezetniük, melyet évente be kell nyújtaniuk az illetékes hatóságokhoz. A számlákat cseh nyelven kell közzétenni CZK megnevezésekkel. Ezenkívül az ellenőrzésre kötelezett vállalatoknak készíteniük kell a cash flow kimutatást és a saját tőke változásainak kimutatását, amely tartalmazza a korábbi és a várható fejleményeket. A tőzsdén jegyzett vállalatoknak és vállalkozásoknak éves vezetői jelentést is közzé kell tenniük.

 

Személyre szabott megoldások

Nem szabvány szolgáltatást kínálunk, hanem azt teljes egészében az Ön egyedi igényeihez igazítjuk. Így segíthetünk a költségek csökkentésében. Tanácsot adhatunk számviteli és bérszámfejtési kérdésekben úgy, hogy a legelőnyösebb megoldást, valamint vállalkozása számára valós előnyöket kapjon. 

 

Keresse szakértőinket még ma, hogy mielőbb biztos kezekben tudhassa csehországi cége könyvelését!

Kapcsolat

Mgr. Norbert Gyürüsi

+421 907 178 390

gyurusi@freyacorp.com

Teljesítés

14 napon belül

A szolgáltatás ára

már 799 € - tól

A Csehországban alapított kft-n belül

Elkészítjük önnek az okiratokat

Biztosítjuk az okiratok közjegyző előtt történő hitelesítését

Biztosítjuk a közjegyzői jegyzőkönyv megírását

Segítünk a vállalati bankszámla megnyitásában

Felhívjuk a figyelmét minden határidőre, amelyet be kell tartania

Írjon nekünk vagy hívja a +36 30 016 2137 telefonszámot

GDRP

6 + 2 =