Könyvelés Győrben

Teljes körű könyvelési és könyvviteli szolgáltatást kínálunk, legyen szó bármilyen vállalkozási formáról vagy iparágról.  Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően, helyi szakembereinkkel levesszük ügyfeleink válláról a könyveléssel járó összes terhet. 

A kis méretű vállalkozásoktól a multinacionális cégekig mindenki számára magas színvonalú és személyre szabott szolgáltatást kínálunk, függetlenül attól, hogy frissen alapított, vagy több évtizede működő vállalkozásról van-e szó.

Kiemelten fontos számunkra, hogy könyvelési és tanácsadói munkánkkal valós előnyöket nyújtsunk, éppen ezért tevékenységünk központi eleme az adóoptimalizálási lehetőségek átfogó feltérképezése

Pénzügyekről lévén szó, elengedhetetlen az ügyfeleinkkel történő maximális és kölcsönös bizalom kiépítése, melyre egész munkánk során törekszünk.

Miért bízza ránk cége könyvelését?

A cégalapítás mellett minden kapcsolódó szolgáltatást biztosítunk, úgymint: 

 • átfogó könyvvitelt 
 • bérszámfejtést
 • adótanácsadást
 • áfa bevallást
 • havi/éves jelentéseket, mérlegeket, beszámolókat
 • hatóságokkal történő kommunikációt
 • adminisztrációt
 • egyéb kapcsolódó teendőket.

Kollégáink az összes adózással és számvitellel kapcsolatos kérdésben állnak rendelkezésre. Konzultációink során az Ön cégére és tevékenységére szabott, egyedi megoldásokat kínálunk.

Tapasztalt könyvelők, kedvező könyvelési díjak

A könyvelés több annál, mint a bizonylatok és számlák feldolgozása. Fontos, hogy ismerjük a helyi és nemzetközi pénzügyi, könyvelési, számviteli, adózási szabályokat, képben legyünk az adatszolgáltatással kapcsolatos határidőkkel, valamint a hivatalos szervek szabályaival és folyamataival

A számviteli és adózási szabályok világában számos olyan részlet van, amelyeket ha nem ismerünk, akkor komoly bajba is kerülhetünk a pénzügyi hatóságoknál.

A törvénynek való megfelelés érdekében minden vállalatnak be kell nyújtania bizonyos jelentéseket az adóhatóság (NAV) felé. A nem megfelelő szakmai ismeretek hiányában nagyon kockázatos vezetni a könyvelést – ismerni kell a szabályokat és a törvényeket,  betartani a határidőket, meg kell érteni a számviteli és könyvelési elveket és követelményeket, rendelkeznie kell könyvelő képesítéssel.

Miért győri könyvelőirodát válasszon?

A Nyugat kapujának is nevezett Győr három főváros Budapest, Bécs és Pozsony közötti elhelyezkedése több szempontból is alkalmassá teszi, hogy ideális választás legyen bármilyen üzleti és kereskedelmi tevékenységet végző vállalkozás számára. 

Különösen jó választás, ha cége Nyugat-Európában, illetve északi irányban Szlovákiába és Csehországba is tart fenn üzleti érdekeltségeket, vagy folyamatosan szállít ezekbe az országokba. Bécs és Pozsony közelsége üzleti lehetőségek és megközelíthetőség szempontjából kifejezetten előnyös helyszínné teszik Győrt.

A Győrben rejlő fejlesztési potenciál, valamint a  folyamatosan zajló beruházások, a nemzetközi multinacionális vállalatok jelenléte miatt innovatív, pezsgő kulturális és gazdasági központ. Pénzügyi és gazdasági teljesítménye nagyban köszönhető földrajzi elhelyezkedésének. 

Bízza a legjobbakra cége könyvelését

A havi vagy éves jelentések elmulasztása, az adók időben történő megfizetésének az elmulasztása komoly gondokat okozhat az állami hatóságokkal. Ezért minden vállakozásnak rendelkeznie kell könyvelővel, aki segít az összes szükséges jelentés elkészítésében és azok benyújtásában az állami hatóságok felé, tanácsokkal látja el arról, hogy milyen adókat kell fizetnie, és segít képviselni vállalatát a hatóságok előtt és egyéb intézményekben.

Még néhány érv, ami könyelőink mellett szól:

 • Saját könyvelő csapatunk naprakész ismeretekkel rendelkezik a cégalapítást, valamint a kapcsolódó teendőket illetően is.
 • Napi szinten foglalkozunk azokkal a problémákkal, melyekkel cége szembesül, éppen ezért hatékonyabban és gyorsabban tudunk reagálni a felmerülő problémákra
 • Az akadályok leküzdése nem mindig elég, könyvelés, számvitel, de legfőképp adózás során koránt sem mindegy, hogy tisztában vagyunk-e azokkal a lehetőségekkel, melyekkel vállalkozása valós megtakarítást érhet el.

Személyre szabott könyvviteli szolgáltatás

Nem szabvány szolgáltatást kínálunk, hanem teljes egészében az Ön egyedi igényeihez igazítjuk azt. Így segíthetünk a költségek csökkentésében. Tanácsot adhatunk számviteli és bérszámfejtési kérdésekben úgy, hogy a legelőnyösebb megoldást, valamint vállalkozása számára valós előnyöket kapjon. 

Keresse szakértőinket még ma, hogy mielőbb biztos kezekben tudhassa cége könyvelését!

Kapcsolat

Mgr. Norbert Gyürüsi

+421 907 178 390

gyurusi@freyacorp.com

Teljesítés

14 napon belül

A szolgáltatás ára

már 799 € - tól

A Magyarországon alapított kft-n belül

Elkészítjük önnek az okiratokat

Biztosítjuk az okiratok közjegyző előtt történő hitelesítését

Biztosítjuk a közjegyzői jegyzőkönyv megírását

Segítünk a vállalati bankszámla megnyitásában

Felhívjuk a figyelmét minden határidőre, amelyet be kell tartania

Írjon nekünk vagy hívja a +36 30 016 2137 telefonszámot

GDRP

15 + 3 =