Könyvelés Szlovákiában

Professzionális és teljes körű könyvelési szolgáltatást kínálunk legyen szó bármilyen vállalkozási formáról vagy iparágról. Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően, helyi szakembereinkkel levesszük ügyfeleink válláról a könyveléssel járó összes terhet. 

Kiemelten fontos számunkra, hogy kimagasló számviteli és pénzügyi szolgáltatást nyújtsunk, melynek központi eleme az adóoptimalizálási lehetőségek személyre szabott feltérképezése.

Miért bízza ránk szlovákiai könyvelését?

A cégalapítás mellett minden kapcsolódó szolgáltatást biztosítunk, úgymint:

  • átfogó könyvvitelt 
  • bérszámfejtést
  • adótanácsadást
  • áfa bevallást
  • havi/éves jelentéseket, mérlegeket, beszámolókat
  • hatóságokkal történő kommunikációt
  • adminisztrációt
  • egyéb kapcsolódó teendőket.

Magyar és szlovák nyelven tökéletesen beszélő kollégáink minden adózással és számvitellel kapcsolatos kérdésben állnak rendelkezésre. Vállalati tanácsadás és konzultáció során az Ön cégére és tevékenységére szabott, egyedi megoldásokat kínálunk.

Tapasztalt, szlovák könyvelők, tanácsadók

Egy vállalkozás könyvelése több annál, mint a bizonylatok és számlák feldolgozása. Fontos, hogy ismerjük a helyi és nemzetközi pénzügyi, könyvelési, számviteli, adózási szabályokat, képben legyünk az adatszolgáltatással kapcsolatos határidőkkel, valamint a hivatalos szervek szabályaival és folyamataival. 

Ugyan a szlovák számviteli és adózási szabályok nem sokban különböznek a többi EU-országban alkalmazottaktól, azonban számos olyan részlet van, amelyekkel fontos tisztában lenni.

A törvénynek való megfelelés érdekében minden szlovákiai vállalatnak be kell nyújtania bizonyos jelentéseket az Adófelügyeletnek, a Társadalombiztosítási Felügyelőségnek, a Statisztikai Minisztériumnak, a Vámügyi Osztálynak stb. Külföldiként, a megfelelő szakmai ismeretek hiányában nagyon nehéz vezetni a könyvelést – ismerni kell a szlovák nyelvet és a törvényeket, a Szlovák Köztársaság jogszabályait, meg kell érteni a számviteli és könyvelési elveket és követelményeket, rendelkeznie kell könyvelő képesítéssel.

Bízza szakértőkre szlovákiai cége könyvelését

A havi vagy éves jelentések elmulasztása, az adók időben történő megfizetésének az elmulasztása komoly gondokat okozhat az állami hatóságokkal. Ezért minden szlovák vállalatnak rendelkeznie kell könyvelővel, aki segít az összes szükséges jelentés elkészítésében és benyújtásában az állami hatóságok felé, tanácsokkal látja el arról, hogy milyen adókat kell fizetnie, és segít képviselni vállalatát a szlovák hatóságok előtt és egyéb intézményekben.

Saját könyvelő csapatunk naprakész ismeretekkel rendelkezik a szlovákiai cégalapítást, valamint a kapcsolódó teendőket illetően, mint például a könyvelés. Napi szinten foglalkozunk azokkal a problémákkal, melyekkel Ön éppen most szembesül. A felmerülő akadályok megoldása azonban nem mindig elég, könyvelés, számvitel, de legfőképp adózás során koránt sem mindegy, hogy tisztában vagyunk-e azokkal a lehetőségekkel, melyekkel szlovákiai cége valós pénzt spórolhat.

Személyre szabott könyvviteli szolgáltatás

Nem szabvány szolgáltatást kínálunk, hanem azt teljes egészében az Ön egyedi igényeihez igazítjuk. Így segíthetünk a költségek csökkentésében. Tanácsot adhatunk számviteli és bérszámfejtési kérdésekben úgy, hogy a legelőnyösebb megoldást, valamint vállalkozása számára valós előnyöket kapjon. 

 

Keresse szakértőinket még ma, hogy mielőbb biztos kezekben tudhassa szlovákiai cége könyvelését!

Kapcsolat

Mgr. Norbert Gyürüsi

+421 907 178 390

gyurusi@freyacorp.com

Teljesítés

14 napon belül

A szolgáltatás ára

már 799 € - tól

A Szlovákiában alapított kft-n belül

Elkészítjük önnek az okiratokat

Biztosítjuk az okiratok közjegyző előtt történő hitelesítését

Biztosítjuk a közjegyzői jegyzőkönyv megírását

Segítünk a vállalati bankszámla megnyitásában

Felhívjuk a figyelmét minden határidőre, amelyet be kell tartania

Írjon nekünk vagy hívja a +36 30 016 2137 telefonszámot

GDRP

3 + 14 =