Rólunk

A történetünk 2016-ban kezdődött. A Freya Corporation-t azzal a jövőképpel hoztuk létre, hogy segítsünk a vállalkozóknak vállalkozásaik építésében és fejlesztésében. Főleg olyan vállalatokra szakosodunk, amelyek külföldre kívánnak terjeszkedni.

SZLOVÁK ÜGYFELEK

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk a hazai vállalkozók fejlődéséhez és terjeszkedéséhez külföldön, ahol teljes szervizt biztosítunk. Cégeket alapítottunk ügyfeleink számára olyan országokban, mint Magyarország, Ausztria, Németország, valamint Szingapúrban, Máltán és az USA-ban.

KÜLFÖLDI ÜGYFELEK

A belföldi piacokon olyan partner vagyunk, amelyre támaszkodhat a kft. megalapításától az Áfa regisztrációig. Segítünk belépni a szlovákia, csehországi, magyarországi és más országok piacára. Nagyon gyorsan tudunk intézkedni.

Ready made sro, virtuálne sídlo spoločnosti, založenie sro

Kik vagyunk?

A Freya Corporation küldetése, hogy segítő kezet nyújtson a társaság alapításával kapcsolatos törvényi, jogi és hivatalos ügyekben, ön pedig teljes mértékben összpontosíthat üzleti céljára és erős márkát építhet.

Működésünk négy évében 140 ügyfelünknek segítettünk több mint 100 vállalat létrehozásában 20 országban. Sikerült kibővíteni szolgáltatásaink portfólióját a partnerországokban, és új együttműködéseket kiépíteni. Csapatunk további szakemberekkel bővült a jog, a számvitel és a menedzsment területén.

Értékeink a professzionális megközelítés, a szaktanácsadás és a támogatás a vállalat kibővítésének minden szakaszában.

Mgr. Norbert Gyürüsi, Founder of Freya Corporation

Miben tudunk segíteni?

Kft. alapítás

Áfa regisztráció

Bankszámla nyitás

Számvitel

Ready-made kft.

Virtuális székhely

Szeretne külföldön terjeszkedni?

Hagyja ezt a szakemberekre

Lépjen velünk kapcsolatba