Virtuális iroda és székhelyszolgáltatás Győrben

Komplex irodai szolgáltatásainkkal segítünk, hogy vállalkozása színvonalas üzleti címet, és professzionális elérhetőséget kommunikálhasson a külvilág felé. 

Győri virtuális iroda szolgáltatásunk tökéletes megoldás azok számára, akiknek nincs szüksége állandó irodahasználatra, valamint költséghatékony megoldást keresnek teljes irodai infrastruktúra fenntartása helyett.

Amennyiben fontos Önnek, hogy folyamatosan elérhető legyen, valamint színvonalas irodai szolgáltatásokat vehessen igénybe anélkül, hogy olyan terhekkel kellene foglalkoznia, mint az irodafenntartás, az irodai személyzet alkalmazása, adminisztráció és ügyfélszolgálat, akkor megtalálta a megoldást.

 

Miért válassza győri virtuális iroda szolgáltatásunkat?

  • Megkíméljük a felesleges kiadásoktól

Nincs szükség költséges ingatlanvásárlásra, fenntartásra, vagy pusztán ingatlan bérlésre.

Biztosítjuk a szükséges feltételeket, bútorokat, eszközöket, a teljes, magas színvonalú infrastruktúrát, így számos költségtől megkíméljük.

  • Megtaláltuk az ideális helyszínt Ön helyett, Önnek!

Nem kell időt és energiát pazarolni a megfelelő helyszín megtalálására. Győr, és azon belül az általunk kínált üzleti cím magas presztízzsel rendelkező frekventált helyen található.

  • Segítünk privát szférája és adatai védelmében 

Amennyiben üzleti tevékenységének a központja az otthona, de nem szeretne az otthonában ügyfeleket fogadni, hivatalos leveleket kapni, illetve fontos a professzionalizmus kifejezése, mindenképp virtuális iroda igénybevétele a megoldás. Vállalkozásának címe számos dokumentumon és nyilvántartásban szereplő nyilvános adat, ezért ha otthonából intézi ügyeit, de nem szeretné nyilvánossá tenni azt, akkor ideális választás a virtuális iroda.

  • Átvesszük az adminisztratív és ügyfélszolgálati feladatokat

Megkíméljük az időigényes adminisztratív teendőktől, sőt teljes körű asszisztenciát nyújtunk.

  • Névre szóló postaládát biztosítunk, leveleit fogadjuk, érkeztetjük, valamint továbbítjuk digitális formában, szkennelve is.
  • Többnyelvű ügyfélasszisztenseink fogadják, valamint továbbítják a bejövő telefon- és konferenciahívásokat.
  • Foglalható professzionálisan felszerelt tárgyaló vagy konferencia helyiség, ahol szükség esetén találkozók lebonyolítására van lehetőség. 

A professzionális üzleti cím biztosításán túl, bízza ránk a többi teendőt is!

 

Miért Győr az ideális választás?

Győr Nyugat-magyarországi, ráadásul három főváros Budapest, Bécs és Pozsony közötti elhelyezkedése több szempontból is alkalmassá teszi, hogy ideális választás legyen bármilyen üzleti és kereskedelmi tevékenységet végző vállalkozás számára

A Győrben rejlő fejlesztési potenciál, valamint a  folyamatosan zajló beruházások, a nemzetközi multinacionális vállalatok jelenléte miatt innovatív, pezsgő kulturális és gazdasági központ. Pénzügyi és gazdasági teljesítménye nagyban köszönhető földrajzi elhelyezkedésének. Nem véletlenül nevezik Győrt a nyugat kapujának.

Az általunk kínált cím Győrben a kiváló megközelíthetőséggel rendelkező, és több szempontból is előnyös elhelyezkedésű Tihanyi Árpád út 10/A modern irodaházában található.

Luxus virtuális iroda és székhely Győrben és Budapesten 

Sokak számára kiemelten fontos, hogy magas színvonalú, valós presztízzsel rendelkező címmel rendelkezzenek. Már az elhelyezkedéssel is kommunikálni szeretnék, hogy vállalkozásuk és tevékenységük kiemelkedően magas színvonalú. Számukra luxus virtuális iroda szolgáltatásunkat ajánljuk, mellyel frekventált, valóban központi elhelyezkedésű, jól szituált címen lehetnek megtalálhatóak.

Külföldi ügyfelek esetében azt sem szabad elfelejteni, hogy sokszor már egy esetleges találkozó előtt a Google Street View adhatja az első impulzust a potenciális partnernek. Amennyiben az egy félreeső és elhanyagolt városrészt mutat, úgy nehéz lesz a potenciális ügyfél bizalmát megnyerni még akkor is, ha a területünkön mi nyújtjuk a legjobb szolgáltatást vagy terméket.

Mire ügyeljünk virtuális iroda és székhely kiválasztásakor?

Mielőtt virtuális iroda kiválasztására adjuk a fejünket érdemes alaposan és körültekintően számba venni a lehetőségeket, valamint néhány igen fontos szempontot figyelembe venni.

Alább összegyűjtöttük, hogy mire érdemes figyelni:

1. A helyszín

Fontos, hogy a kiválasztott helyszín valóban iroda legyen. Ügyeljen rá, hogy az elhelyezkedés mutatós, bizalmat ébresztő helyen legyen még akkor is, ha nem luxus üzleti irodát vesz igénybe. Kerülje a kétes hírnevű kerületeket, városrészeket, az olyan környékeket, amelyeket közlekedési szempontból nehéz megközelíteni.

2. Megbízhatóság, referenciák

Ideális esetben a virtuális iroda vagy székhelyszolgáltató egyben a tulajdonosa is a helyiségnek. Ha nem ez nem is így van, minden esetben érdemes körültekintően ellenőrizni a szolgáltatót és a referenciáit. Ezzel számos jövőbeli kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat.

3. Szolgáltatások és csomagok tartalma

Érdemes már az elején tisztázni, hogy a kiválasztott iroda milyen szolgáltatásokat nyújt, illetve mik azok, amelyek extra költséggel járnak. Lehetőség van a szolgáltatás teljes egészében az Ön igényei szerinti összeállítására, így ha bizonyos dolgokra szüksége van, másokra pedig kevésbé, akkor nem kell olyan dologért fizetnie, amire egyébként nincs szüksége.

Virtuális iroda és üzleti cím szolgáltatásunk nem csak Magyarországon, hanem Európa számos más országában elérhető. 

Amennyiben virtuális iroda szolgáltatást keres Győrben, vagy csak további kérdései merültek fel, akkor ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Örömmel válaszolunk minden kérdésre a virtuális címmel és szolgáltatásunkkal kapcsolatban ITT.

Kapcsolat

Mgr. Norbert Gyürüsi

+421 907 178 390

gyurusi@freyacorp.com

Teljesítés

14 napon belül

A szolgáltatás ára

már 799 € - tól

A Magyarországon alapított kft-n belül

Elkészítjük önnek az okiratokat

Biztosítjuk az okiratok közjegyző előtt történő hitelesítését

Biztosítjuk a közjegyzői jegyzőkönyv megírását

Segítünk a vállalati bankszámla megnyitásában

Felhívjuk a figyelmét minden határidőre, amelyet be kell tartania

Írjon nekünk vagy hívja a +36 30 016 2137 telefonszámot

GDRP

10 + 13 =